خبرهای ویژه

» آشپزی » طرز تهیه املت دریایی، صبحانه دریایی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۲۳ - ۱۴:۵۰

 کد خبر: 27907
 8 بازدید

طرز تهیه املت دریایی، صبحانه دریایی

مجله سرآشپز – سمیه دیندار: املت دریایی یک نوع متفاوت از املت است که طرز تهیه آن را آورده ایم. مواد مورد نیاز میگو (پاک شده): ۱۰۰ گرم تخم مرغ: شش عدد سیر (له شده): دو حبه دانه میخک: یک عدد فلفل چیلی: یک چهارم ق چ دانه تخم زیره: یک سوم ق چ سس […]

طرز تهیه املت دریایی، صبحانه دریایی


مجله سرآشپز – سمیه دیندار: املت دریایی یک نوع متفاوت از املت است که طرز تهیه آن را آورده ایم.
مواد مورد نیاز

  • میگو (پاک شده): ۱۰۰ گرم
  • تخم مرغ: شش عدد
  • سیر (له شده): دو حبه
  • دانه میخک: یک عدد
  • فلفل چیلی: یک چهارم ق چ
  • دانه تخم زیره: یک سوم ق چ
  • سس مایونز: یک دوم پیمانه
  • چیپس (خردشده): دو ق س
  • نمک و فلفل: به میزان لازم
  • روغن زیتون: چهار ق س
 
 -تهیه-املت-دریایی،-صبحانه-دریایی طرز تهیه املت دریایی، صبحانه دریایی
طرز پخت:

یک.    دو قاشق سوپخوری روغن زیتون (یا کره) را درون تابه ای گرم کنید. بعد میگو، سیر، دانه میخک، فلفل چیلی، دانه تخم زیره، نمک و فلفل را به آن افزوده و به مدت سه دقیقه تفت دهید تا بوی ادویه ها به مشام رسیده و میگو بپزد. سپس از برروی حرارت برداشته و کنار بگذارید تا به دمای محیط برسد.
دو.    سس مایونز و چیپس را به مخلوط میگو افزوده و با هم مخلوط کنید.
سه.    تخم مرغ را در کاسه ای شکسته و با استفاده از چنگالی هم بزنید تا کاملا سفیده با زرده مخلوط شود. بعد نمک و فلفل آن را اندازه کرده و هم بزنید.
چهار.    بقیه روغن زیتون (یا کره) را درون تابه کوچکی بریزید. سپس با استفاده از قلم مویی آن را به دیواره تابه بمالید و برروی حرارت قرار دهید. بعد به وسیله ملاقه مقداری از مایه تخم مرغی را درون آن بریزید (برای آنکه مایه به تابه نچسبد، دسته آن را بگیرید و تکان دهید) و بگذارید تا زیر نیمرو برشته و برروی آن نرم شود.
پنج.    با استفاده از قاشقی مقداری از مخلوط مواد را برروی نیمی از نیمرو ریخته و تابه را کمی کج کنید. بعد به وسیله کفگیری نیمه دیگر نیمرو را برروی مواد برگردانید. سپس درون ظرفی بگذارید (این کار را تکرار کنید تا مواد تمام شود).



Source link


برچسب ها : , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه