خبرهای ویژه

» آشپزی » طرز تهیه ماهی با سبزیجات تابستانی

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۲۰ - ۱۴:۵۰

 کد خبر: 27594
 7 بازدید

طرز تهیه ماهی با سبزیجات تابستانی

وب سایت دکتر کرمانی: ماهی یکی از غذاهای بسیار مفید است که باید در برنامه غذایی گنجانده شود. پروتئین و کلسیم بالایی دارد و با خوردنش مطمئن خواهید بود که به این زودی ها گرسنه نخواهید شد.   اما امروز در کنار ماهی سبزیجات نیز داریم، تابستان با سرعت هرچه تمام تر رو به پایان […]

طرز تهیه ماهی با سبزیجات تابستانی


وب سایت دکتر کرمانی: ماهی یکی از غذاهای بسیار مفید است که باید در برنامه غذایی گنجانده شود. پروتئین و کلسیم بالایی دارد و با خوردنش مطمئن خواهید بود که به این زودی ها گرسنه نخواهید شد.
 
اما امروز در کنار ماهی سبزیجات نیز داریم، تابستان با سرعت هرچه تمام تر رو به پایان می رود و باید از فرصت باقی مانده استفاده کنیم تا نهایت بهره از سبزیجات این فصل از سال را ببریم. سبزیجات علاوه بر مواد مغذی فراوانی که در خود دارند سرشار از فیبر هم هستند.
 
فیبر به کند شدن انتقال قند به جریان خون کمک می کند بنابراین به صورت ناگهانی شاهد افزایش و کاهش قند خون نخواهید بود. چنین غذاهایی مخصوصا برای افرادی که دیابت و مشکلات متابولیک دارند مناسب است.

مواد لازم:

  • چهار عدد ذرت بدون پوست
  • اسپری پخت یا مقداری روغن
  • سه فنجان گوجه فرنگی گیلاسی
  • دو قاشق غذا خوری روغن کانولا
  • ۱۱۳ گرم موسیر، پوست کنده و از وسط دو نیم شده باشد
  • یک قاشق چای خوری نمک
  • سه چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه
  • چهار عدد فیله هالیبوت، بدون پوست
  • دو قاشق چای خوری سرکه بالزامیک
  • دو قاشق غذا خوری ریحان تازه خرد شده ( اختیاری )

 -تهیه-ماهی-با-سبزیجات-تابستانی طرز تهیه ماهی با سبزیجات تابستانی
 
روش پخت:

یک.گریل را تا دمای متوسط گرم کنید ( ۳۵۰ تا ۴۰۰ درجه فارنهایت یا ۱۷۶ تا ۲۰۴ درجه سانتی گراد )

دو.ذرت ها را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید. یک فنجان گوجه فرنگی، یک قاشق غذا خوری روغن و موسیرها را در یک کاسه قرار دهید. محتویات کاسه را هم بزنید تا همه مواد آغشته شوند. مخلوط گوجه فرنگی را درون سبز گریل قرار دهید. ذرت را درون گریل قرار دهید.
 
سه.به مدت شش دقیقه یا تا زمانی که خوب پخت، اجازه دهید بپزد. مرتب ذرت ها را بچرخانید. میکس گوجه فرنگی را درون گریل بگذارید. به مدت چهار دقیقه یا تا زمانی که پوست گوجه ها قهوه ای روشن شد بپزید. دانه های ذرت را از آن جدا کنید و چوب ذرت را دور بیندازید. موسیر ها را خوب خرد کنید و کنار بگذارید.
 
چهار.گوجه های گریل شده، یک قاشق غذا خوری روغن باقی مانده، یک چهارم قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل را درون مخلوط کن قرار دهید و تا زمانی که خوب نرم شوند مخلوطشان کنید.
پنج.فیله ها را با اسپری پخت یا مقداری روغن چرب کنید، یک دوم قاشق چای خوری نمک و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل رویشان بریزید. فیله ها را به گریل اضافه کنید. به مدت سه دقیقه یا هرچقدر دوست داشتید بپزد هر طرف را بپزید. سپس از گریل بیرون بیاورید و گرم نگهشان دارید.
شش.دو فنجان گوجه فرنگی باقی مانده را از وسط دو نیم کنید. ذرت، موسیر، گوجه فرنگی های تازه، دو قاشق غذا خوری پوره میکس گوجه فرنگی، یک چهارم قاشق چای خوری نمک باقی مانده و یک چهارم قاشق چای خوری فلفل باقی مانده را درون یک کاسه قرار دهید. چهار بشقاب بیاورید و در هرکدام از آنها یک فنجان میکس ذرت قرار دهید. برروی هر کدام یک فیله، یک قاشق غذا خوری پوره میکس گوجه فرنگی و یک دوم قاشق چای خوری سرکه بالزامیک قرار دهید. اگر دوست داشتید رویش ریحان بگذارید.



Source link


برچسب ها : , , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه