خبرهای ویژه

» آشپزی » کوفته تنوری را با سیب زمینی سرو کنید!

تاریخ انتشار : ۱۳۹۶/۰۶/۲۲ - ۱۴:۵۰

 کد خبر: 27789
 5 بازدید

کوفته تنوری را با سیب زمینی سرو کنید!

ماهنامه سفره ایرانی – راضیه عمادی: کوفته یک غذای محبوب است که نوع تنوری آن مخصوصا وقتی با سیب زمینی همراه شود، فوق العاده است. مواد لازم: سیب زمینی: دو عدد پیاز: یک عدد گوشت گوساله (چرخ کرده): ۴۰۰ گرم برگ جعفری (ریز خرد شده): یک مشت گوجه گیلاسی: یک مشت سیر (له شده): دو […]

کوفته تنوری را با سیب زمینی سرو کنید!


ماهنامه سفره ایرانی – راضیه عمادی: کوفته یک غذای محبوب است که نوع تنوری آن مخصوصا وقتی با سیب زمینی همراه شود، فوق العاده است.
مواد لازم:

  • سیب زمینی: دو عدد
  • پیاز: یک عدد
  • گوشت گوساله (چرخ کرده): ۴۰۰ گرم
  • برگ جعفری (ریز خرد شده): یک مشت
  • گوجه گیلاسی: یک مشت
  • سیر (له شده): دو حبه
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): یک قاشق چای خوری
  • زیره (پودر شده): یک قاشق چای خوری
  • جوش شیرین: یک قاشق چای خوری
  • پودر کاری: دو قاشق چای خوری
  • پودر سوخاری: دو قاشق سوپ خوری
  • رب گوجه فرنگی: یک قاشق سوپ خوری
  • فلفل سبز: دو عدد
  • آب لیمو ترش: به مقدار لازم
 
 -تنوری-را-با-سیب-زمینی-سرو-کنید کوفته تنوری را با سیب زمینی سرو کنید!
 
طرز تهیه
یک. اول پیاز را رنده کنید.
دو. گوشت چرخ کرده را به آن اضافه کنید.
سه. پودر سوخاری، زیره پودر شده، پودر کاری، فلفل سیاه و نمک را اضافه کنید.
چهار. سیر له شده را اضافه کنید.
پنج. برگ جعفری خرد شده را اضافه کنید.
شش. چند قطره آب لیمو ترش و جوش شیرین را با هم مخلوط کنید.
هفت. این مخلوط را به مواد بیفزایید و حدود ده دقیقه مواد را ورز دهید.
هشت. گلوله های کوچکی از مواد جدا کنید و به دلخواه شکل دهید و در ظرف فر بچینید.
نه. سیب زمینی ها را پوست کنده و برش دهید و لابلای کوفته ها بچینید.
ده. فلفل سبزها را خرد کنید و برروی مواد قرار دهید.
۱۱٫ گوجه گیلاسی ها را اضافه کنید.
۱۲٫ رب گوجه فرنگی را با مقدار کمی آب رقیق کنید و برروی مواد بریزید. برروی مواد کمی نمک بپاشید. ظرف را در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا کوفته ها بپزند و سیب زمینی ها نرم شوند، سپس سرو کنید.



Source link


برچسب ها : , , , , , , ,
دسته بندی : آشپزی
ارسال دیدگاه