اجتماعیاسلاید

تصویب ساخت ۲۰۰ مدرسه بزرگ مقیاس در برنامه هفتم

به گزارش تازه ها پایگاه اطلاع رسانی اداره کل حوزه ریاست و روابط عمومی سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور؛ حمیدرضا خان‌محمدی معاون وزیر و رئیس این سازمان، جهت بررسی وضعیت فضاهای آموزشی و پرورشی و افتتاح چند طرح وارد طبس در استان خراسان جنوبی شد.

وی در بدو ورود به شهر طبس به آستان مقدس حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) تشرف یافت و با ادای احترام به مقام شامخ شهدا، مرقد مطهر حضرت حسین بن موسی الکاظم(ع) را زیارت کرد.

مراسم افتتاح مدرسه 4 کلاسه مهرآفرین طبس

خان محمدی در ادامه در مراسم افتتاح مدرسه 4 کلاسه مهرآفرین طبس حضور یافت. این مدرسه که ۲۷۰ متر مربع زیربنا و ۲هزارمتر محوطه‌سازی دارد با مشارکت خیران نیک اندیش «الوندی و حسنی» ساخته شده است. این فضای آموزشی و تربیتی دخترانه در مقطع متوسطه اول با ظرفیت ۱۳۰ دانش‌آموز امروز به صورت رسمی به بهره‌برداری رسید.

رئیس سازمان نوسازی مدارس کشور در حاشیه افتتاح این مدرسه اظهار داشت: بر اساس مصوبه  برنامه هفتم باید ۲۰۰ مجتمع بزرگ مقیاس آموزشی احداث شود، خیرین بزرگترین سرمایه های نظام جمهوری اسلامی به خصوص در امر مدرسه سازی هستند و هر کسی که به موضوع مدرسه سازی توجه و دقت دارد یعنی آینده آن منطقه و کشور برایش حائز اهمیت است و اگر بخواهیم شهرستان طبسی آباد و قوی و پیشرفته داشته باشیم باید مدارس را تقویت کنیم.

وی افزود: امیدواریم با همت خیرین که نگاه بلندی دارند مدارس را آباد کنیم تا دانش آموزان برای کسب موفقیت تلاش کنند ، باید از مقاومت کودکان و نوجوانان غزه یاد کنیم که بدون سرپناه و زیر آتش رژیم کودک کُش روزگار را سپری کرده و این روزها با یک نسل کش مواجه هستند.

معاون وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه طبس سند افتخار ما در مبارزه با استکبار است، اذعان داشت: رژیم به ظاهر تا دندان مسلح آمریکا و هواپیماهای خاصش در این سرزمین زمین گیر شده و شکست خورده است و وقتی انقلاب اسلامی پیروز شد،کم کم آمریکا افول کرد. نباید این افتخارات در منطقه طبس به فراموشی سپرده شود چرا که پیروزی جبهه حق بر باطل در این سرزمین اتفاق افتاده است،درس مبارزه را در مدارس فراموش نکنید.

وی با بیان اینکه وقتی که ما درس مبارزه، مقابله و مقاومت را داشته باشیم هیچ کس نمی تواند نگاه چپ به ما کند و بدانید روح اصلی دین ما روح مبارزه، مقاومت و استکبارستیزی است، عنوان کرد: دشمن برنامه ریزی کرده است تا نظام آموزشی و تربیتی ما را دچار اختلال کند، دختران این سرزمین باید قدر منزلت خود را بدانند و اگر ما می خواهیم نسل خوبی تربیت کنیم باید در مدارس به درس معرفت و مبارزه بپردازیم.

خان محمدی با بیان اینکه در راستای برنامه هفتم باید ۲۰۰ مجتمع بزرگ مقیاس آموزشی احداث شود، گفت: این مجتمع ها با رویکرد محله محور یعنی مدرسه، کانون تربیت و پیشرفت محله است و تمام نیازهای محله در مدرسه برطرف خواهد شد.

۱۱۰ فضای آموزشی نیمه‌تمام در خراسان جنوبی

معاون وزیر آموزش و پرورش گفت:  در حال حاضر ۱۱۰ طرح نیمه تمام در خراسان جنوبی داریم که طی دو سال آینده تکمیل خواهند شد.

حمیدرضا خان محمدی در حاشیه مراسم افتتاح مدرسه چهار کلاسه مهرآفرین طبس در جمع خبرنگاران اظهار کرد: ۵۶ پروژه با ۱۵۶ کلاس درس با ۱۷ هزار و ۷۰۰ متر مربع طی مهرماه در خراسان جنوبی به بهره برداری رسیده است.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور در ادامه بیان کرد: در حال حاضر ۱۱۰ طرح نیمه تمام در خراسان جنوبی داریم که طی دو سال آینده تکمیل خواهند شد.

وی با بیان اینکه امروز آخرین مدرسه دو شیفت طبس به تک شیفت تبدیل شد، افزود: امیدواریم در کل استان خراسان جنوبی مدرسه دو شیفت نداشته باشیم و با احداث فضاهای آموزشی این مدارس به تک شیفت تبدیل شوند.

خان محمدی عنوان کرد: روز گذشته بحث احداث ۲۰۰ مجتمع بزرگ مقیاس در سند توسعه هفتم مصوب شد چون سند تحول به مدارس بزرگ مقیاس توجه دارد و از ۱۴۰۳ این برنامه آغاز خواهد شد.

معاون وزیر آموزش و پرورش در پایان گفت: در این منطقه نیز کار مطالعاتی اجرا شده است و پیشنهادات را داده ایم تا بتوانیم در این منطقه کار را با استانداردهای مورد نیاز مجتمع های بزرگ مقیاس پیش ببریم.

۱۶۰ کلاس درس در نیمه نخست امسال تحویل دانش‌آموزان خراسان جنوبی شد

مدرسه برکت شهدای معلم با ۶ کلاس درس و زیربنای ۵۱۸ مترمربع افتتاح شد.

این مدرسه از سال ۱۴۰۰ آغاز شده و امروز با حضور معاون وزیر آموزش و پرورش و رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور، معاون هماهنگی امور عمرانی استاندار خراسان جنوبی، فرماندار و امام جمعه شهرستان بشرویه و جمعی دیگر از مسئولان به بهره‌برداری رسید.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور  در این مراسم گفت: در نیمه نخست سال جاری ۱۶۰ کلاس درس توسط آموزش و پرورش و نوسازی مدارس به دانش‌آموزان خراسان جنوبی تحویل شده است.

وی افزود: بنیاد برکت همواره یار و یاور محرومین و مستضعفان بوده و این بنیاد در ساخت این مدرسه مشارکت داشتند که ما قدردان آن‌ها هستیم.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور با بیان اینکه سرانه این منطقه ۸ متر مربع است، تصریح کرد: بازدیدها از مناطقی که کمبود فضای آموزشی دارند باید توسط فرماندار انجام شود و اگر منطقه رشد جمعیت دارد باید مدنظر قرار گیرد.

خان محمدی گفت: سرانه فضای آموزشی در اوایل انقلاب ۱.۵ متر مربع بود و در شرایط تحریم‌ها و جنگ به ۵.۲۲ متر مربع رسیده است و سرانه آموزشی خراسان جنوبی ۱.۵ متر مربع از کل کشور بالاتر است.

وی با بیان اینکه در ۶ ماهه نخست امسال ۱۶۰ کلاس درس توسط آموزش و پرورش و نوسازی مدارس به دانش‌آموزان تحویل شده است، افزود: استعداد دانش‌آموزان خطه کویری خراسان جنوبی بسیار بالا بوده و از نظر اخلاقی و ادب رشدیافته هستند و باید از زحمات همه قدر‌دانی کرد.

رئیس سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس کشور  با بیان اینکه باید وضعیت جامعه، سرانه آموزشی و عدالت را در نظر بگیریم، گفت:مظلوم‌ترین و پرزحمت‌ترین قشر معلمان و همکاران فرهنگی هستند، امسال هم مشکلاتی در جذب معلم به وجود آمد که خراسان جنوبی کمترین مشکل را دارد.

خان محمدی بیان کرد: زمانی که اجازه بازنشستگی فراوان دادند و ظرفیت‌ها کم و دانشگاه فرهنگیان تعطیل شد، به فکر نبودند و این فشار و افزایش در دقت، کیفیت و جذب معلم  زمان‌بر شده است، اگر کمبود معلمی هست با استخدام نیروهای جدید رفع خواهد شد تا مدیون دانش آموزان و اولیاء آنها نباشیم.

وی از هم‌افزایی بی‌نظیر بین آموزش و پرورش و سایر مدیران در بخش دولت قدردانی کرد و گفت: این هم‌افزایی به ندرت در ۴۰ سال گذشته مشاهده می‌شده است.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا