اقتصادی

ناترازی آب و برق ریشه در اقتصاد ناکارآمد آنها دارد

پایگاه خبری- تحلیلی تازه ها – وزیر پیشنهادی نیرو گفت: ناترازی آب و برق مساله‌ای جدی است، مساله‌ای که ریشه در اقتصاد ناکار آمد برق دارد و در این راستا توجه به اصلاح اقتصاد آب و برق ضروری است.

به گزارش خبرنگار اقتصادی تازه ها ، «عباس علی‌آبادی» امروز (چهارشنبه) با حضور در صحن علنی مجلس شورای اسلامی در دفاع از برنامه‌های خود برای تصدی وزارت نیرو با بیان اینکه وزارت نیرو بر اساس قانون موظف به تامین مناسب آب و برق است، افزود: تغییر اقلیم و گرما مشکلات را ایجاد کرده است، اما مشکلات وزارت نیرو فراتر از گرما و اصلاح مشکلات امری پیچیده است.

علی‌آبادی ادامه‌داد: برای حل این پیچیدگی نیاز به همدلی در سطح حاکمیت، همچنین نیاز به همراهی سایر قوا و ایمان مردم به خدمتگذاران خود در وزارت نیرو داریم.

وی خاطرنشان کرد: برآورد ها نشان می دهد ناترازی برق به حدود ۱۸ هزار مگاوات خواهد رسید که البته این عدد برآوردی است و این مساله ریشه در اقتصاد ناکار آمد برق دارد و در این راستا توجه به اصلاح اقتصاد آب و برق ضروری است

وزیر پیشنهادی نیرو تصریح‌کرد: این ناکارآمدی سبب شده جذابیت برای بخش خصوصی از بین برود.

وزیر پیشنهادی نیرو با تاکید بر اینکه متعهد به خدمت به مردم شر یف ایران، آرمان های امام بزرگوار، رهبر معظم انقلاب و نیز قوانین و مصوبات نمایندگان مجلس شورای اسلامی هستم و قول می دهم در کمال صدق و شفافیت مسیر را با شما طی کنم، تصریح کرد: از بین رفتن جذابیت اقتصادی برق، سبب افزایش مصرف خارج از الگوی های استاندارد شده است.

علی آبادی بیان‌داشت: از طرف دیگر بودجه وزارت نیرو در سال های گذشته منجر به ایجاد بدهی بزرگی به شرکت های خصوصی در حوزه برق شده است.

وی ادامه‌داد: انباشت تعهدات وزارت نیرو باعث شده در عمل جذابیت سرمایه‌گذاری در این حوزه برای بخش خصوصی از بین برود.

وزیر پیشنهادی نیرو افزود: همچنین کسری بودجه و تحقق نیافتن بودجه های عمرانی، نقش دولت را در توسعه صنعت آب و برق محدود کرده است.

وی خاطرنشان‌کرد: بر این اساس، توجه به اصلاح اقتصاد برق برای رفع ناترازی امری ضروری است که البته اصلاح این ناترازی ها زمان برخواهد بود.

علی‌آبادی ادامه‌داد: همچنین نیاز به برنامه ریزی دقیق و سرمایه گذاری قابل توجه در افزایش تولید، اصلاح شبکه و مدیریت مصرف دارد.

به گزارش تازه ها ، عباس علی‌آبادی (زاده ۱۳۴۰، اراک) استاد دانشگاه و مدیر ارشد اجرایی ایرانی است و همه او را با مپنا می‌شناسند. وی فارغ‌التحصیل کارشناسی مکانیک دانشگاه صنعتی شریف و کارشناسی‌ارشد مکانیک دانشگاه تهران بوده و دکترای خود را از دانشگاه خواجه نصیرالدین طوسی با رشته کنترل گرفته است.

علی‌آبادی، استادیار دانشگاه امام حسین بوده و مدتی نیز ریاست دانشگاه صنعتی مالک‌اشتر را عهده‌دار بود، البته وی بیشتر ترجیح داده است در صنعت و بخش اجرایی فعالیت کند. وی فعالیت‌های اجرایی و مدیریتی خود را از جهاد سازندگی شروع و سپس به وزارت نیرو رفت و در بخش پروژه‌های برق‌آبی وزارت نیرو ادامه فعالیت داد و در بخش مدیریتی پروژه‌های سد و نیروگاه کرخه و کارون ۳ حضور داشت.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا