اقتصادی

بر مصرف «سموم» در مزارع سیب‌زمینی و پیاز کرمانشاه نظارت داریم

پایگاه خبری- تحلیلی تازه ها   مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه گفت: جهاد کشاورزی بر مصرف «سموم» در مزارع سیب‌زمینی و پیاز استان نظارت می‌کند.

به گزارش تازه ها کیومرث اکبری  ، با بیان اینکه سالانه در استان کرمانشاه حدود شش هزار هکتار سیب‌زمینی و پیاز کشت می‌شود، گفت: امسال کار نظارت بر مصرف «سم» را در سطح ۳۰ درصد مزارع سیب زمینی و پیاز استان انجام داده‌ایم.

اکبری با بیان اینکه کار بازرسی و نظارت بر استفاده از «سم» در مزارع سیب‌زمینی و پیاز در سطح ۱۷۵۰ هکتار از مزارع استان انجام شده، تصریح کرد: با توجه به اینکه این دو کشت جزو کشت‌هایی هستند که کشاورزان در آنها از سموم بیشتری استفاده می‌کنند، لذا تلاش کرده‌ایم با استفاده از ظرفیت کارشناسان کشاورزی میزان مصرف سم در این مزارع را مدیریت کنیم.

مدیر حفظ نباتات سازمان جهاد کشاورزی استان کرمانشاه افزود: به منظور نظارت بر مصرف سم در مزارع سیب‌زمینی و پیاز از ظرفیت هشت نفر از کارشناسان بخش خصوصی در کنار کارشناسان بخش دولتی استفاده شده است.

اکبری ادامه داد: در تلاشیم تا با نظارت بیشتر و ارائه آموزش‌های ترویجی، علاوه بر کاهش میزان استفاده از سم در مزارع سیب‌زمینی و پیاز، کشاورزان را هم به سمت استفاده از سموم کم خطرتر سوق دهیم.

اکبری افزود: در راستای نظارت بیشتر  بر مصرف سم در مزارع سیب زمینی و پیاز استان با همکاری سازمان غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کار نمونه برداری و آزمایش محصولات تولیدی در این مزارع انجام شده است.

وی تاکید کرد: نظارت بر مصرف سم در بخش کشاورزی را در سال زراعی جدید با جدیت بیشتری پیگیری خواهیم کرد.

نمایش بیشتر

نوشته های مشابه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

دکمه بازگشت به بالا